It was all a dream

Jag lever igen, utvilad och nu jävlar har jag lov i två(!) veckor framöver, fy fan så jävla skönt!! Idag hade jag bara ett prov sen slutade jag, fixade massa inför festen imorn(idag) och sen har jag övningskört hit och dit med min pappa. Efter allt detta multitaskande hängde jag med min kära vän Jake som alldeles nyss vandrade hem, så nu tänkte jag sova för jag har ju personalmöte imorgon klockan 9! På en lördagmorgon borde man aldrig göra annat än sova men jag får väl offra mig... vi hörs en sväng med en bild eller två efter, kul va?

Waiting on some beautiful boy to save you from your old ways

Åh, läsare, jag är så jävla ner i ett psykiskt träsk just nu så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ge mig till fredag på mig bara så ska jag få allt pluggandes överstökat, och kanske ta mig ur träsket, eller försöka iallafall. Fan.


Volcanos melt you down



Jag blev väckt igårkväll av två psyk (haha) till jobbarkompisar som undrade om jag ville jobba sex timmar, varför inte tänkte jag, vad gör man annars en söndag? Så idag har jag slitit, men det gör inget när man har så roliga workmates! Annars så visar bilden mitt mode just nu, vi snackar filosofi, cola och annan planering, börjar känna mig vuxen på något sätt, c'est horible... P.S, om ni känner för att se något fint ikväll så föreslår jag kanalbyte till trean vid 21 ikväll, typ världens finaste film även om man gråter löjligt mycket (iallafall jag), se den!

Did I say to much, did I say enough?



Exakt som på bilden känner jag mig efter nio timmars jobb, helt slut helt enkelt. Just nu är det Dead Poets Society och fanta som gäller, DPS är ju utan tvekan en av världens bästa filmer. Lite vilande på det här så är jag en ny människa imorgon ska ni se!

I love the autumn






My man

Idag är en fantastiskt bra dag att lyssna på Kanye West, worlds best rapper enligt mig. Tänkte kasta in mina favoriter med honom idag för kameran har legat orörd idag, jag tror ni klarar er! Vilka är era favoriter med honom?










RSS 2.0