La alegría

Jag är så fantastiskt jävla glad idag. Sådär glad som inte ens går att beskriva i ord, utan snarare ett läte. Och om min glädje skulle ha ett läte, så skulle det nog låta ungefär SÅHÄR. Allting blev nyss bättre av en nu färdig (läs försenad) uppsats och jävlar vad jag ska sova bra inatt, jag längtar redan till morgondagen. Puss!

Modern man's hustle

Hade en sjukligt mysig kväll med mina favoritkvinnor igår, bäst är ni. Idag hänger jag med min älskade flickvän K, vi pluggar och är allmänt mysiga och tänker att fan det är ju 61 dagar kvar till studenten! Annars? Jag saknar min pojkvän. Det är mycket kärlek åt alla håll nu med andra ord. Puss kära 3,7 läsare!

Cunninlynguists with stunning english

.
Jag har på ett ungefär hunnit med att fylla år (och återupptäcka hur fantastisk familj, vänner och pojkvän jag har. Puss och tack!) och i övrigt vara supereffektiv med prov av alla de slag och bara allmän effektivitet. Det känns litegrann som att jag just nu står på toppen av lyckoberget och därför är jag ganska rädd för att ramla ner men man ska ju tydligen leva i nuet så jag gör väl det. Livet som 19 hörrni, it aint too bad!

RSS 2.0