Nätter

Jobbade bort sju timmar av min dag, kom hem och begav mig givetvis utåt för inget mindre än en nattpromenad. Det förvånar väl knappast någon heller, jag orkar fan inte göra något nuförtiden. Jag är så jävla uttömd på energi, den här staden absorberar typ min livslust så det ska bli så lättande att byta både stad och land, och framförallt människor. Gud vad jag behöver glömma/förtränga att vissa människor ens existerar. Och gud vad vissa människor inte ens borde få existera.. nä hörni, fuck this, nu blir det en gammal klassiker, sömn och sen mina sista sju arbetstimmar imorn. Love

Emotional speedball at night


I've walked these roads by now

Jag har spenderat ena halvan av den här dagen sovandes (förbannade nattpromenader oh how I love you!) och den andra har jag kollat på oldschoolfilmer och läst igenom alla manualer till min kamera, installerat program osvosv. Jag har blivit lite av en ensamvarg nu de senaste veckorna (it has its reasons) såå jag stannar inne ikväll, fortsätter se på gamla filmer (helvete vad fin Pride & prejudice är!!) och planerar. Två jobbdagar kvar nu sen på måndag sticker jag till Oslo ett par dagar, kommer tillbaka hit för lite Way out West osv, efter det residerar jag permanent i Oslo.... fy fan i helvete vad skönt med förändring, på riktigt. Fuck I need that change.

Yo you look familiar where do I know you from?



Jag har sovit bort dagen som vanligt och ikväll vankas det avskedsfest, mina framtida roomies slänger ihop den och jag tänker varför inte? Och just därför passar denna sjukt bra låt in perfekt.

The lake pt.2

Såhär mysigt hade vi det, ni två är allt bra fantastiska. Synd att vi är förjävliga på att grilla bara...

The lake

Blir upphämtad av ett par fina vänner alldeles strax för att bege oss till en sjö och grilla. Låter som en fuckin great idea att spendera en onsdagskväll för mig så.... later dudes

Manligheten

Som om jag inte alltid varit pojkaktig nog av mig är jag alltså numera damn proud innehavare av ett truckkort för A och B, fy fan. Har alltså numera ca en anledning att stanna kvar i denna stad och den är visserligen bra men inte bra nog så Oslo, snart ses vi, mycket mycket mycket snart. Tänkte bejaka min manliga sida ännu mer denna tisdagsnatt genom att se senaste Entourage, och just det, nämnde jag att jag stack och drack öl direkt när jag kom hem förut?

19 and life, nej det går bara utför alltså. Vi hörs när jag typ... lärt mig uppskatta kvinnliga ting/diska osv etc.

Thug life

Kastade in sju timmars jobb idag också, great living så att säga. Stack ut på en rutinmässig nattpromenad med T för två timmar sen och möttes av en polisbil utanför huset, jahaja. Inbrott hos mina grannar, känns sådär, speciellt med tanke på att jag såg de som gjorde det utan att reflektera mer över varför de sprang. Känns fantastiskt också med tanke på min inbrottsrädsla. Hur som helst så ska jag nu sova en eller två timmar och sen försvinna iväg till Skara med ett par personer två dagar och förhoppningsvis(!) komma hem med ett truckkörkort eller så. Såatteh, vi hörs!

God works in mysterious ways

Jag är så jävla sliten. För det första är jag sjukt lat och därför tog det emot att jobba konstant springandes i åtta timmar idag. För det andra sov jag ca två timmar inatt, men vad gör man inte för livets människa liksom? Idag fyller för övrigt min bff A år, hon är fantastisk och jag vet inte vad jag skulle tagit mig till utan henne så grattis love! Nu tänkte jag bädda ner mig med glass och Eat Pray Love (sån jävla feelgoodfilm, jag skäms nästan över hur mycket jag gillar den men boken är bättre!) och sen hoppas jag på att det där mytomspunna åskvädret tar sig hit, det vore perfekt.

PS. Rest in peace ni människor som blev mördade igår i min födelsestad och soon-to-be hemstad (igen). Ord är meningslösa just nu men, this too shall pass. Kärlek

J. K. Rowling

Har ju som sagt sett alla HP-filmerna under nån vecka och ikväll såg jag den sista och alltså... gud. De kunde inte ha gjort filmen mycket snyggare (förutom typ världens fulaste slut). Så jävla värd att se, men läs boken först för guds skull. Efter bion stack jag och tog en öl med några vänner, och nu ramlar jag omkull av sömnbrist här... kommer drömma naughty dreams om Draco inatt iallafall.

For me, it isn't over

Ingen kvinna i världen får mig att gråta/tänka/chockas så mycket som Adele gör när hon sjunger såhär. Oh my fuckin god. Vilken jävla kvinna!

Augusti

Då ses vi älskling! Tills dess lyssnar jag ihjäl mig på min Kanye-lista.

Kanye West is a religion

Medan jag väntar på biljettsläppet så såg jag att Kanye släppte en ny låt för ett par timmar sen (gud vad jag längtar till albumet!) och den är ju gryyyyyym. Sjuk kombo.

Just nu

Det har hunnit blivit ljust ute, jag kom hem för någon timme sen och är så glad över att jag hittat tillbaka till så många gamla vänner som betyder så mycket för mig. Annars pluggar jag teori av olika slag och taggar kl 0900 och ber en bön eller två för att jag ska lyckas få tag på tvådagarspass till Way out West... som min bff A skulle säga - det händer insh'allah.

Outfitta

'
En av de första bilderna tagna med la nueva carino, även om det är en jävligt dålig en. Och varför jag är i skogen är en helt annan historia, men det orkar vi inte diskutera nu... älskar kameran iallafall!!

En ny kärlek

Jag är så jävla jävla jävla kär i min brand new camera. Nu ska det fotograferas högt och lågt, och vad är väl inte bättre än att börja med att fotografera ny stad och nytt hemland om cirkus två veckor?

Life as I know it

As far as I know är det ganska värt att lura in en av mina bffs i Harry Potter-träsket, se filmen och sucka över att hon alltid somnar och sen cykla hem och halvt frysa ihjäl trots mid-July. Snart flyttas det och imorgon hämtar jag något nytt (inshallah) och förbannat jävla efterlängtat!!

The sorcerers stone

Jag har Harry Potter-maraton med mig själv och inser hur söt Oliver Wood är i första filmen, wow. En fullkomligt normal tanke klockan fem en söndagsmorgon.

How will I figure this out?

Så jävla dåligt med action här just nu, men jag är bara dagar ifrån min nya älskling, min nya kamera, för att inte tala om hur upptagen jag är med att lusläsa allt som finns att veta om mitt nya land och min nya hemstad. Drar och fixar ett truckkörkort om en vecka, sen lägenhetsvisningar och efter det är jag game på livet.

Some regular weed

Varenda gång jag är nere lyssnar jag på den här låten. Varför? Jo, för att den är så jävla sämst till 2:38 då den slår om och blir typ världens bästa låt. Älskar att det går från sämst till bäst, påminner mig om att livet har en tendens att göra detsamma. If you give it some time

Den superlativa konspirationen

Det här är typiskt mig, att på två sekunder få för mig att jag inte klarar av det jordliga livet utan ett speciellt plagg eller två, och den här gången råkade det vara ett wesc-linne och en matchin old school truckerkeps. Har en känsla av att jag och kepsen kommer bli good, good friends denna sommar.

I wanna do bad things with Eric Northman



Eftersom världens bästa serie (delad förstaplats med Entourage och SATC såklart) precis har börjat igen såå tänkte jag helt enkelt bädda ner mig med de två första avsnitten och te right this minute. Annars hade jag en grym kväll med fem grymma människor, TP-spelande (jag vann both times, MOHA! Undefeated) te, chips och skitsnack. Jag är rätt nöjd ändå, jag kunde och har haft det sämre.

Stars and stripes

Inte ens jag har lyckats undgå den jävligt oregelbundna värmen som denna sommar innebär vilket gjorde att det blev en beställning härifrån förra veckan. Ye like?

Got me a ticket so I won't be long

Dagens tagglåt för nu drar jag iväg och kramas för sista gången med en fantastisk kille som flyttar till Paris imorgon, c'est horible. Kan ju även bli en öl eller två men vad gör väl det?

Marvel

Har nån jävla hang-up på halvslitna motiv, gärna gamla comicheros typ Captain America. Dessa kom i min väg inne på H&M om det nu skulle vara så..

Daniel Adams-Ray

Sjukt ful han är, den där jävla Daniel. Fy fan. Bortsett från det faktum att han är sjukt snygg alltså, framförallt i snöyra.

I just wanna lay in my bed

Är ju knappast en hemlighet att jag är svag för män i flanellskjortor och raybans, jeeeeez. Skulle inte banga på att do nothing at all med honom så att säga.

Miss you guys

16 jobbande timmar senare och jag är iallafall lite nöjd över mig själv, och då återstår ändå ytterligare 8 timmars jobbande av denna vecka! Gud vad hemskt det där lät, lagom bortskämd jag är liksom, men vad fan det är ju trots allt min blogg. Den här veckan har jag hursomhelst bara jobbat egentligen, eftersom jag blivit övergiven för andra länder/peace&love av mina favoriter. För att förtränga detta jobbar jag alltså bara, och kollar lägenheter, och shoppar, och shoppar lite till, och solar, och gör ingenting. Längtar efter min kamera typ. Nu vet ni mina extremt många och intresserade läsare iallafall vad jag gör och nu sover jag snart så a bientot!

RSS 2.0