Does this look like a fuckin Kanye-blog to you?

Om Kanye var en religion... damn would I be a believer.

(tagga resterande 2 veckor tills min dator kommer, tills dess.... äh ni är ju vana)

Jag vet inte vad ni gör men......när jag inte kan sova så beställer jag iallafall sjukt snygga halsband härifrån. För övrigt så har min jul varit sinnes, jag har världens bästa familj, släkt, vänner och pojkvän. Finaste julklapparna, men den absolut bästa kommer om några veckor och då får ni se den, god damn vad jag längtar!

I love the way my boy knows me too well


Jag kan mycket väl ha hittat världens finaste.

Love

Bedrövlig är jag. Men det är fan inte lätt när ens dator kraschar i samma veva som en miljard pass rullar in yrkesmässigt och utöver detta har jag blivit kär. Sååå medan jag väntar på min nya dator som har en beräknad ankomst i januari kommer det kanske vara un poco low on the updates, men det löser sig!

Gold

Jag har alltid varit your typical kind of silver-girl men eftersom typ allt med mig ändrats på senaste tiden har jag också fastnat mer för guld.... och detta är mina senaste, en fabulous ring och en fabulous sidenskjorta i marinblått & guld. Så kan det gå!

Electric feel now

Ska vi köra igen? Ber om ursäkt för all musik, men det är sån jag är I suppose! Därför så säger jag godmorgon med en låt jag inte kan sluta spela, vi är uppe i tre veckor tillsammans nu och det fortsätter bara, haha, enjoy och ha en bra dag!


RSS 2.0