Mac!!

Är bakis och orkar inte skriva något mer om idag än att jag släpade med mig några ur kollektivet och köpte biljetter till mannen i videon den 15 sep, så jävla bra sätt att bota en bakfylla på.

Den här staden

Jag älskar Oslo mer än någonsin! Ikväll hängde jag och T hos några sjuka norrlänningar tre kvarter bort, haha loving it. Vi kom nyss hem och nu ligger jag och lyssnar på våra grannars efterfest, vad fint man sjunger på fyllan. Imorn är det inflyttningsfest och på måndag sätter mitt schema igång på riktigt och idag fick jag mitt skattekort och fan allt är bra för en gångs skull!

Graffiti

Oslo.

25/8

Alltså, idag är ett datum jag tamigfan kommer komma ihåg föralltid, för jag spenderade typ en timme av den på golvet skrattandes halvt ihjäl mig. Så sjukt jävla roligt att Steffe gick i sömnen och va skitsur på mig och Terese för att vi "snott" hennes "kvitterings-knapp" HAHAH jag kan inte andas bara jag tänker på det, hahahah, jag längtar tills jag får berätta det för henne imorgon. Hahahah Steffe om du ser detta innan vi hörs, you're my hero! Och för att kunna andas så gick jag och Tesen ut och hängde med Jonathan en timme, det ägde också, Oslo är fortfarande så motherfuckin goooooood!!

Spread the paint

Upptäckte lite av mitt hood idag och ja, bilderna talar väl för sig själv? I. love. this.

3 things

Tre saker som gör mig glad såhär mitt i måndagsnatten.
1. This one black boy som tycker jag har dålig musiksmak
2. Den här videon (och låtjäveln!!!!!!)
3. De senaste avsnitten av True Blood och Entourage, åh varför är ni serier så jävla BRA?

I don't wanna wake up

Hängde i hamnen ikväll, på Tjuvholmen. Tog lite bilder och såå med De-nice och aa, såhär såg en del av mig ut idag. Jag älskar Oslo!

101thrill

När mina roomies sover tidigt för att kunna jobba och jag är ledig at the moment så skapade jag den här and I love it.

Musik en regnig söndag i Oslo




SÅ JÄVLA BRA! Fan varenda låt of these dödar mig.

10 things

10 saker som gjort mig glad den här veckan
1. Att Denise jobbar på ett sjukt grymt café och när hon slutar får hon ta med sig massa bakelser hem (såsom trippelchokladscones.... åh en sann tjockis)
2. Att jag börjar förstå vad mina kunder säger, heya!
3. Att Timbuktu själv kom och handlade hos mig idag (ja jag tog en bild för så löjlig är jag och ja den är asful så den hamnar ändå inte här)
4. Att Timbuktu va så jävla jävla trevlig och söt!
5. Att jag för tillfället är själv i lägenheten, spelar Miike Snow ashögt och jag ska snart iväg och köpa öl i loca store och sen på förfest á la Oslo
6. Att jag köpte massa assnygga kläder i Göteborg i helgen och jag har använt dom under veckan
7. Att jag har ett nummer till en person som är mycket snygg och rolig
8. Att jag har asroliga kollegor, bara invandrarkillar och en norsk tjej, allihopa är fan fabulous
9. Att jag(!) gjorde en asgod pesto-räkorpasta(!) åt mig och Terese förut OCH hon tyckte om den (!!!!)
10. Att vi har styrt upp en asbra Oslo-lista!
Så glad idag ska ni veta, och det var ett tag sen så nu njuter jag av det. Puss!

Oslonatt

Tack M.

Kanye West is a religion

FAN VAD JAG RYSER, 2:06-osv!! Och min blogg är just nu en Kanyeblogg, men jag orkar fan inte tänka på något annat haha, för han är det som gör mig glad just nu. Oslo är fantastiskt, och mitt jobb äger MEN det är sjukt energikrävande att jobba med invandrare som bryter på norska, norska är svårt nog som det är, haha.

What's a God to a non-believer?


Watch the throne. Jay-Z och Kanye West. Otis, Thats my bitch, Niggas in Paris, No church in the wild, Made in America, Why I love you osv osv osv. It never stops, does it? Insanity. Bästa kombon och bara så jävla bra, fan Kanye, bli pappan till mina barn! Sjukt jävla bra att den norska radiokanalen jag har på mitt jobb spelar Kanye hela dagarna också, åh rysningar.

Mr K. motherfuckin West


















 

Det finns ingen bättre artist på denna jord än Kanye West. Showen han gjorde var helt jävla makalös, han körde precis varenda låt man kunde önska sig, varvade det med lite snack och bara utstrålade en sjuk energi. Så fruktansvärt imponerande med hans femton dansare, bakgrunden, fyrverkerierna, röken alltså allt bara stämde. Av allla artister jag någonsin sett var han by far den absolut bästa, nä, mållös. Kommer inte släppa den här konserten in a loong loooooooooooong time so yall better get used to it..

 

Akt 1

• H•A•M (intro)

Dark fantasy

Power

• Jesus walks

Can’t tell me nothing

Diamonds from Sierra Leone

Hell of a life

Monster

Flashing lights

Good life

Akt 2

Love lockdown

• Say you will

Heartless

Swagga like us / Run this town / We will rock you / E.T. / Homecoming

Through the wire/All falls down

Touch the sky

Gold digger

• All of the lights

• Stronger

Akt 3

• Chariots of fire (intro)

Runaway (med Pusha T)

• Lost in the world

• Hey mama


En bra jävla låt


Way out best pt. 1






Det första vi såg var Jamie Woon, så sjukt grym han är. Lyssna på Night Air, Lady Luck och Shoulda med honom, sjukt sjukt sjukt bra live. Den andra vi såg var Wiz, som överträffade alla mina förväntningar. Bäst var lätt Wake up för den som ville veta det! Den tredje vi såg var Pulp men det orkade jag inte fotografera, haha, men dom var väl söta också. Den fjärde blev Tïesto endast för att Steffen ville att jag skulle se honom... men han va fan också helt okej. Kanye får ett eget inlägg och en jävla bomb av bilder!

Vuxenheten

Jag jobbade idag! Den första dagen och den ägde. Roliga kollegor (not to mention snygga...) och sen fick jag ju lön idag vilket kan ha resulterat i en väska och ett par nya wesclurar. Aa men fan, det räknas inte eftersom jag jobbat idag.

Mr K. West

Bjuder på en bild på min ghettobooty under the disguise of en av mina nya K West-tröjor. Och den mannen har lagt ribban för exakt allt hädanefter i mitt liv för INGET kommer NÅGONSIN kunna mätas med den här 2 timmar långa spelningen som Kanye gjorde ikväll. Jag har gråtit, skrikit, sjungit, dansat och fan dött av lycka och återuppstått minst ett dussin gånger ikväll. Han leverade show efter show efter show combined med massa nya fantastiska låtar och massa gamla fantastiska låtar och ja alltså fan jag vet knappt vad jag ska skriva. Lyckades smuggla med min kamera (jag har 135mm lins, 55 var max tillåtna hehhe....) så jag har några helt jävla fantastiska bilder and not to mention them videos.... men det pratar vi mer om imorn. Nu ska jag sova här på femtonde våningen i Göteborg i världens skönaste hotellsäng. Vi pratar mer imorn fellas!!

Oslovardag

Kastar in ett blogginlägg såhär på kvällskvisten! Idag har jag varit på äventyr med min kompanjon Steffi, vi har hunnit med saker som att 1. hitta Steffi ett jobb!! 2. blivit uppraggade på diverse sätt av diverse nationaliteter 3. hängt i olika stadsdelar så som Aker Brygge (& all by night) 4. hittat en fabulous takfest 5. hittat snygg kille i the loca store 6. hittat snygg kille på mitt nya jobb!! (börjar på måndag) 7. hängt med Snoop Dogg 8. hittat ett stort jävla fontänskumparty vid hamnen och 9. snackat skit om livet så som sig bör! Just det, vi hängde i solen på takterrassen och åt ananas också. Nu hänger vi i vardagsrummet när resten sover och imorgonbitti sticker jag till Göteborg, Way out West och KANYE WEST!!!!!!! Efter imorgon dör jag lycklig!

The beauty in doing nothing

Vi körde ett återbesök på IKEA idag! Massa tjobular (köttbullar) och en massa bilder OM jag inte glömt minneskortet i datorn dvs. Idag dök Steffen upp också och eftersom resten av kollektivet jobbar så sover de nu så jag och Steffen håller oss uppe och nöter Playa del Sol. Steffen i den serien är ju också jävligt grym. Fortsätter göra ingenting since I have nothin to write about, puss

Weed in a rizzla

(hittade ingen bra youtubeversion så spotifya den!)

Åhhhhhh, idag jobbar alla mina roomies (även Terese som dock försov sig 2 timmar) så jag är själv i lägenheten och det är såå sköönt. As for me så börjar jag jobba på måndag, så tills dess gör jag absolut INGENTING. Eller jag ska iväg om en timme och möta Steffi, då är 5/6 i kollektivet här! Köpa ett norskt nummer ska jag göra också. Och kanske läsa artikeln i VG om Kanyes spelning i Oslo igår. Fatta att det är två dagar kvar!!!!!!

Kattjäveln somnade under massiv städattack




Ingvar Kamprad

Jag hade ett möte idag med min nya chef (!) vid 1, efter det superstädade jag och min fantastiska Tessilusk kollektivets lägenhet (nykomling imorn ju!) och nu på kvällen stack vi iväg till IKEA med världens bästa pappa, min pappa. Som ni ser så är nu lägenhet i princip finito när det gäller möbler och andra nödvändiga saker, kollektivet har ett asfint hem!!! Sen var det ju sjukt nice med köttbullar också.

Oh thank heaven

Blev nyss uppringd av ett norskt nummer och fem minuter senare har jag ett jävla JOBB! Upplärningen börjar imorgon och jag är så jävla glaaaaaaaad!! Ska fira med att springa ut i regnet och köpa tonfisk!

Kattjäveln

Idag har varit en så sjukt produktiv dag! Jag började med en arbetsintervju vid 11, sen fixade jag mitt skattekort/personnummer och när jag kom hem blev jag övergiven av mina roooomies som är ute och letar jobb as well. Resultat av denna övergivelse blev alltså dessa bilder på krabban och senaste avsnittet av True Blood, jävlar i havet vilken bra serie det är alltså!!

Kanye West IS a religion

Bad enough att jag redan är flippat taggad inför lördag och när han släpper sånt här sjukt bra skit med Jay-Z blir det ju inte bättre, jag kan verkligen dö lycklig efter lördag!

Un paseo nocturno

Jag avslutar min Örebrovistelse med den vanliga nattpromenaden, även om den varade ca 6 timmar + en paus med lite avsnitt av Man vs Wild hos Kim, haha. Är det någon jag kommer sakna härifrån så är det lätt Jocke, du är fantastisk du min vän. As for now så fortsätter jag packa (nej jag är inte ens halvfärdig) och kollar en så sjukt classic film, Ghost. Oslove imorn ses vi igen, äntligen!!

What the fuck?!

Denise, är det här ditt sätt att straffa mig? För jag har haft den här på ofrivillig repeat i mitt huvud i ett dygn nu!

You weren't perfect but you made life worth it



Alltså jag får så jävla ont i själen av att veta att om mindre än en vecka står den här mannen framför mig och sjunger. Tills dess nöter jag den här spellistan och packar ner mitt liv so far och imorgon drar jag till Oslo igen, fy fan vad bra!

Hälsning till kollektivet!

Njut av tystnaden medan ni kan, för när jag kommer tillbaka har jag högtalare med mig och då kan det gå hur fan som helst!

Hamnen

Kastar in en bild (Denises skall tilläggas) från kvällen som vi spenderade i Oslos hamn, vid Frogner och Aker Brygge osvosv. Där hade vi det koseligt i ett par timmar eftersom vi är fattiga och inte har råd att göra något roligare i Oslot. Idag har vi sökt massa jobb (grattis Terese ditt äckel) och förhoppningsvis fått napp på iallafall ett. Imorn kastar jag mig hemåt över helgen och köper med massa saker till hemmet här och sen träffas vi igen på söndag Osloooooo, min fantastiska jävla stad! Ps, Terese är ful.

Roomies

Jaha, kollektivet har överlevt ännu en dag och allting flyter på grymt bra här i Oslot. Idag har vi hunnit med roliga saker så som skatteverket först och sen fikade två tredjedelar av kollektivet med min far. Vi råkade även ramla över ytterligare en rea (damn it) och är alltså ännu fattigare och får leva på ännu mer tonfisk (5 NOK burken!). Annars så har vi haft skrattattacker á la 12åringar och jag blev nyss attackerad av en råtta och ja, livet ter sig jävligt fint även här i Oslo. Imorn tycker jag vi hörs med lite bilder, dåligt av den varan ikväll nämligen! Pussen

The rooftop hangout

Kollektivet hängde kollektivt ikväll med ett annat nyinflyttat minikollektiv på den fantastiska terrassen. Så jävla ofattbart soft att sitta med 360 graders utsikt över Oslo, ljus överallt och avlägsen trafik och till och med ett par sirener ibland om man har tur. Vi kunde inte haft mer tur med lägenheten!

Nagini

Det här, kära bloggläsare, är Nagini. Nagini also known as Vagini eller krabban är vår kära kollektivkatt här i Oslo. Hon förgyller våra dagar här genom att äta upp våran tonfisk (det enda vi har råd med fan) och attackera våra ben när vi facebookar, men gud vad vi älskar henne!

Konsten att spendera

Nog för att jag precis flyttat till Norge, betalat första hyran och lagt ner alldeles för mycket pengar på vanlig jävla mat och ändå lyckas jag ramla in på Weekdays rea och ut ett par hundralappar fattigare. Men fan vad snygga de där jeansen x2 var!

In memory of

Vi promenerade förbi Domkyrkan och alla tusentals blommor och ljus som finns där till minne av offren som Breivik skördade idag. Slänger nog upp en video sen där man ser exakt hur otroligt mycket blommor som finns där, bilder ger ingen rättvisa..

By night

Såvitt jag vet så ser Oslo ut såhär i mina ögon just nu, för helvete vad trött jag är. Idag har vi då alltså flyttat, jag & T åt lunch med min pappa på något italienskt ställe (sjukt gott) och bara snackat skit och upptäckt att vuxenlivet with all that comes with it är asjobbigt. Imorgon ska vi skaffa skattekort och bli ännu mer vuxna såå jag tror jag sover nu, kärlek

Oslove pt 2

Inflyttad i Norge och mår fuckin fantastic, lägenheten är otrolig. Sjätte våningen, helt vit/ljus och endast två år gammal! Och videon ovan är alltså från takterassen på sjunde våningen, där jag och T nyss spenderade typ en timme med terapisnack såklart, haha. Hur grymt?!

Oslove

Idag är det den 1 augusti, idag flyttar jag till Oslo. Jävlar vad jag längtar till den där trean på en viss gate i centrala Oslo, till takterrassen, till kollektivlivet, till nya jobbet, nya människorna, nya gatorna. Jag behöver andas ny luft och höra ett nytt språk och upptäcka nya platser och bara försvinna från den här staden. Vi ses i Oslove, bloggen!

RSS 2.0