It's time you had the talk

Dagens låt! Robyn är ju kanske Sveriges coolaste kvinna, videon är för jävla snygg och texten är hemsk men ändå charmig.

Midsummer

Åh, min midsommar innehöll nästan allt som en perfekt midsommar borde innehålla. Långt ute på landet dracks det litervis av vin, öl, cider och det åts mat till förbannelse. Som om inte det vore nog fanns det även massor av bra människor, sjukt bra musik (sätt på Miike Snow and u got me), nakenbad i sjö (!), övningsköra i traktorer och det bästa av allt är att allt (minus nakenbad...) finns dokumenterat på en kamera i både foto- och videoform. Dock är kameran inte min så vi får la se om det dyker upp något av det här... hur som helst så var midsommarn grym och midsommardagen var fan inte långt efter heller! Imorgon blir det för första gången på länge jobb och nu ska jag begrava bakfyllan i film, fantastic.

I've been screaming so loud don't you dare turn it down
Som en första del i ett jävligt stort bloggrenoveringsprojekt kan vi väl kasta in dagens låt, eller? För musik är ju ändå dagligt, till skillnad från min ork att styra upp något snyggt i klädväg och för att inte tala om att dessutom fotografera det... nej tills vidare blir det helt enkelt dagens låt och först ut är the Kooks! Fantastiska killar. Te gustas?

This rejections got me so low

För första gången på jagvetintehurlänge så är jag ensam, hemma, kl 00.35. Har inte så mycket i huvudet just nu at all, lyssnar snarare sönder denna och längtar så förbannat mycket efter min studentpresent så det är inte klokt. Med ny och fräsch kamera så ska jag nog kunna förvandla denna photoboothblogg till något lite kul iallafall, speciellt om det flyttas till ett annat land snart... Oh the future, how I love dreaming about you.

Nightlife

Alltså det känns så jävla bra att ha den här skitbloggen tillbaka, verkligen. Livet as we speak är Kanye West-fyllt (skräll) och jag kom nyss hem från nattligt skitsnack med food included med min allra käraste T. Älskar att ha människor omkring mig med så mycket kloka saker att säga, har ju upplevt motsatsen alldeles för mycket detta år sadly. Jaja, det man inte dör härdas man av och jag lär mig av mina misstag! Nu kan det mycket väl hända att jag ramlar in i en klassisk SATC-koma och med det sagt så hörs vi imorgon, aight?

Life as graduated

Livet som nybliven student ter sig jävligt fint faktiskt, allt från maximalt sömnfyllda nätter till motsatsen, men eftersom det bara är måndag idag så startar vi den ganska lugnt med lite häng på en nyöppnad uteservering och kanske en öl eller två. How you like that? Later fellas

Until we bleed

Det har gråtits, blödits, gått sönder, raserats, byggts upp, raserats igen, och cirka tusen gånger om men jag lär mig för en gångs skull av mina misstag (oavsett om ni tror det eller inte) och nu är jag kanske tillbaka lite. Har ändå saknat min graffitivägg jag kallar pintada. Om ni känner er sådär nerstämda som jag gör just nu kan ni trycka HÄR och bara... falla in i samma dekadens som mig. Bittersweet typ.

RSS 2.0