What makes me cry


När hans mamma sjunger hans vers. K!!


You know I love you so
I never let you go
Wrote this song just so you know
No matter where you go my love is true

Mac goddamn Miller


Fan vad jag tjatar om honom utan att visa något eller hur? Här har ni två videor från spelningen iallafall, något skakiga på en digicam men lika glad för det är jag för fan i helveteeeeee vad bra han var!!!! Älskar hur han ba whatchu mean fuck me??? i första och andra är bara..... magnifique. Vill igen!!! Älskar hur han avbröt sig halvvägs in i varje låt och freestylade resten, så sjuk.

I seem to think of only you

Det märks inte att jag är inne i en hiphopperiod eller så. Sjuk låt

Doctors say I'm the illest cause I'm sufferin from realness




And you turned and walked away


Torsdag

Längesen vi sågs. Man skulle kunna fråga sig vad som hänt sen sist men det är fan lättare att räkna upp vad som inte hänt... Mac Miller var i alla fall bäst bäst bäst, sjukt bra, bättre, äh så jävla bäst bara, sjukt att han är 19 like me. Annars gör jag ingenting om dagarna, är mittemellan två jobb för min chef fucked up på Sleven, he chose the wrong person to fuck with kan man väl säga. Sjuk är jag också. Annars så lagar jag just nu min fabulösa laxpasta till min käre Steffe som har 0 framförhållning och inte orkar göra matlåda. En Kanye West-period är jag i också nu igen ja, eller jag vet inte om jag någonsin lämnade den men... han är fan Gud. Bra musik, bra vänner, bra liv.

But my Mackin aint easy

Torsdagkväll i Oslo och vi kör på öl, sjukt bra häng och Mac på Blå! Cant fuckin wait.

Blå

Gissa vem som spelar här idag?

WTT

Till dig. With love

Illest motherfucker alive

Alltså. Jag har fortfarande inte släppt att han stått framför mig trots att det var en månad sen. Går inte en dag utan att jag ramlar över någon gömd Kanyelåt i någon av mina spellistor. Har spenderat de senaste nätterna med Tumblrhäng och har nu ca 282382392,4 bilder på Kanye, and here yall have some favs of mine. Hur fin är han inte? Gud, slakt varje god damn time.

September 12

Så mysigt jag har det här. Just nu ligger jag under dubbla täcken med fönstret öppen och Osloljud utifrån och Lost in Translation inifrån. Min roomie är just nu i Sverige så njuter av att inte prata med henne i sömnen, haha. Igår försvann jag till mina boyssss och kollade en dokumentär om Jay-Z och sen någon svensk jävla film som jag försöker förtränga, sjukt dålig haha. Men de är mysiga så det va mysigt i övrigt! Allt här i Oslo är ju jävligt mysigt i och för sig. Älskar att jag jobbar 2,5 dagar denna vecka och på torsdag är det Mac Miller!!!! Det finns hopp om denna vecka. Med lite tur får jag kanske lön också, det vore något det.

STRATOS!

Vi förfestar i kollektivet. Mina roomies på sitt med öl och jag på mitt.
Förresten, JAG JOBBAR INTE IMORN!!! Detta skall firas tre kvarter bort, hur får vi se. Men imorgon, ja jävlar vad jag ska sova!

Life and what not

Good evening mina kära bloggläsare. Denna vecka har jag jobbat en fina 41 timmar och det känns ju bra såhär i efterhand. Däremot innebär det att jag inte ens tittat åt min kamera och det är ju lite tråkigt. Eftersom jag jobbade till 8 ikväll så stack mina roomies iväg på en firmafest och en krepsefest i norsk version, och jag själv fick ett sms och fem minuter senare mötte jag upp Oslos bästa killar D och L. Vi kollade väl film tills de somnade (hahaha skräll) och nu sitter jag här och funderar över var i Oslo mina roooomies befinner sig. Kom hem då, saknar er!!

Tidsfördriv

Jag jobbar som fan och hänger med bra människor och mina sjukt älskade rumskompisar MEN krabban är på äventyr iallafall! Fint liv just nu.

RSS 2.0