God jul Rebecka önskar mor och far

Canon EF 15/2.8 Fisheye lens. Kommer nog aldrig sluta älska materiella ting eller högtider där materiella ting hedras aka julen. Bäst! Världens bästa föräldrar.

God jul Rebecka önskar Rebecka

Klart grabben ska ha en 4s, man är väl inte pryltokig för intet....

Camo

Jag har nog tagit personligt rekord inom pengaslösning denna höst men jag älskar allt jag lagt det på. Skorna på bilden är väl typ 2 månader men ovisade, fan vad jag älskar dom, hur klarade jag mig innan? Och jackan hittade hem idag efter att jag och Ida ramlade över en utförsäljning av Carlings. Sataaaaaaan, I love it. Annars ser ni lite av nya lägenheten i bakgrunden och den börjar falla på plats den också. Några tusen på IKEA senare så äger vi till och med möbler! Så jävla fint. Ska nog fota och visa, den bör visas upp. Slottet som vi kallar det... bara älskar det. Skräll att jag skrive att jag älskar något i denna blogg

My mind didnt change, I still feel the same




Älskar det höga taket, färgerna, de stora fönstrena, ALLT med den nya lägenheten. Trivs som fisken i vattnet verkligen. Storshoppade på IKEA i helgen, fick hjälp av alla våra manligaste vänner att flytta (turns out att det är hilarious att flytta en soffa på en kundvagn) älskar allt. Shoppade nyss en juleklapp till gamle Stephanyy, en ny telefon till mig (jobbigt att va prylgalen aja) och en tshirt. Fint med lön. Längtar till och med till att jobba imorgon, skitsamma att jag börjar klockan 0700, älskar mitt jobb. Helveteeeeeee va bra detta är!

Gone baby gone baby dont be long

Tja bloggen. Jag gillar förändringar, vilket innebär att jag imorse hämtade ett par nya lägenhetsnycklar med Ida. Thats right yall, were moving. Vilket innebär internetlöst på ett par dagar iallafall. Men sen kanske jag får nån nytändning, konstigare saker har ju hänt. Älskar livet i övrigt, är så jävla nöjd både materiellt OCH emotionellt och det mina kära läsare, det händer ALDRIG! Vi hörs när vi hörs och måtte det bli snart....

Hell yeah, fucking right

Det här är ett sant läge för mig nu såhär i ledighetens tid aka helg. Notera mina smutsiga händer, jobbigt att va så trött så man inte pallar tvätta dom när man kommer hem. Satans mansjobb but how i love you still. Älskar livet så mycket idag, även fast jag saknar världens bästa människa men sånt där löser sig ju så annars! Bäst.

RSS 2.0