fuck i love this


är mycket trött men mår mycket bra!

YOU'D BE IN OSLO GETTING FUCKED UP TOOok så man jobbar tio timmar och dessutom när biljetterna ovan släpps, kommer hem och så har världens bästa polackjävel lyckats haffa två stycken ståplatser ändå?! kan ju vara att jag dör av lycka. och dessutom har jag fått kramas hela dagen. alltså bra jävla måndag!!

ignorance is bliss


we own the sky

vi kanske ska köra en lista på vad jag hunnit med denna vecka... har i vanlig ordning jobbat ihjäl mig, druckit vin, botat bakfylla med en promenad över precis hela staden, hittat fabulous views gömda på frogners bakgator, förundrats över byggnader, pratat om livet, ätit världens bästa hamburgare (chicken salsa JA), ätit choklad, träffat nya människor, skickat sms jag ångrat, varit alldeles för ärlig för mitt eget bästa, spenderat för mycket pengar, köpt en asfin jacka av en okänd afrikan (i love that shit called grönland), spenderat en fredagskväll med att storshoppa på nya stor-kiwi, hittat den ökända tvättkinesen(!!!!!), missbrukat min iphone-frontcamera, ätit jordgubbar as y'all can see, kramats kramats kramats, skrattat ihjäl mig ca hundra gånger, köpt konsertbiljetter, SOVIT, pratat i telefon hur länge som helst, saknat, älskat livet, planerat, rättat till mina misstag, hittat ny bra musik (press me), besökt ett berg, förundrats över hur man i oslo på 20 minuter kan gå från att vara på ett berg till att vara mitt i stan, ätit milk duds (älskar deli de luca) och bara... mått så jävla bra. fattar ni känslan eller? ÄLSKAR DEN!

tricks of the trade

av de senaste tretton timmarna jag jobbade idag lyssnade jag på den här minst tre eller fyra. no jokes. alltså jag går av så bra kendrick är.

oh baby cant you see?

See you don't understand me
My plan B is to win your hearts before I win a Grammy
Kendrick Lamar
Words like a sword in the hands of a Spartan marchin' on Rosecrans in Compton
You can't cause conflict or corrupt my spirit
I'm on point like period,
I been there and gone before you get near it
Oh wee, that boy remind me of a young Martin Luther
The way he peace up troopers and round up shooters
Like Malcom X did, I stand for what I believe in
Family, God and honor,
From Chicago my daddy and my mama
Came to Compton to accomplish one thing
Raise a king, reign supreme, named Kendrick
I ain't lying, it stand for king and I am one
My unborn son and grandson will live royal
From the coocie to the soil
The meek shall inherit the earth
Well I had the worsest birth, feel the good kids hunger
The Crips made strong, the Piru made stronger
Muscle in my heart
Stare into the eyes of Mozart and tell ’em I’m the genius,
Do my Dougie and grab my penis,
Cause I means this, with all my soul,
And you can’t control, greatness unless you hatin’,
With the heart of Satan, and even that can’t stop it,
Nigga get out my wallet, and put passion in your logic,
Passion in your life, the Passion of my Christ is in me,
And if you say it ain’t you may offend me,
Damn that boy good,
Bright as Thomas Edison but Gucci Mane hood.
He stood alone for so long, prolong his own career
But now he's here you can see shots and cheer cuz I... am

all these people wanna hurt me and i just dont have the patiencenu gör vi om lite här, den här bloggen känns inte som jag och den ska göra det. så shits about to change, jag pallar inte hålla upp något image om någon jag inte är. kanske raderar jag lite, kanske behåller jag lite, ni märker väl. this is ME så nu gör vi om detta!

yeah i know life's a bitch, get the best of her
Överlevnad

Har ägnat mig lite åt det här med att överleva på sistone och jag må vara död fysiskt men är mer alive psykiskt än någonsin tror jag. Jag älskar hur mitt humör bara svänger om helt, just nu mår jag mycket bättre än vad jag trodde jag skulle må och bara... ler. Somnar leendes, vaknar leendes, ler hela dagarna egentligen. På jobbet, med mina vänner, med min familj och framförallt själv. Är kompis med mig själv och det tog nästan 20 år att bli det men vad fan, that shits done!! Idag har jag turistat, instagrammat och sen ätit med min far, livets dag. Imorgon ska jag jobba såklart men jag gillar det också. Gillar allt!!!!

Live fast die young

Har rehabat mig själv i ett dygn nu och är nu levande igen, men det var fan nära att gå utför igår tror jag. Går iallafall sönder över hur snygg den här videon är, dör över hur bra M.I.A. är och vill verkligen, verkligen, verkligen åka till Mellanöstern nu. Så jävla fascinerande och fotogenisk del av världen det verkar vara. Och tatuera mig. Yes yes yall, and it dont stop.

Talk

Glad är jag. Nöjd med mig själv. Så in i helvete. Återkommer efter 12 timmars återhämtningssömn, död åt var man eller kvinna som väcker mig. Ni har hört Timbuktu - Fallskärm va? Bra.

Baby you know the modern man must hustleSÅ överfett att klockan är 11 och jag redan jobbat 04-10 och därför är klar med dagen. Har numera två jobb, chillar på DHL på dagarna och på Ikea på nätterna, trivs så in i med båda och älskar att hänga med mina män där, livets män. Hängde till och med lite på Ikea med Isak efter jobbet idag, klart grabben ska supportas i valet av doftljus liksom. Denna veckas lärdom är iallafall att life works in mysterious ways och med det sagt ska jag sova, sjukt värt. Pusspusspuss

RSS 2.0